Competence in Esthetics

Evenimente

Competence in Esthetics - Budapesta - 15-16 Noiembrie 2019
Congres International de Estetica Dentara – Eveniment pentru Medici Dentisti & Tehnicieni Dentari

Presedinte: Dr. Pál Gerlóczy


 

Ivoclar Vivadent vā invitā la Competence in Esthetics 2019

Simpozionul anual Competence in Esthetics organizat de Ivoclar Vivadent va avea loc în Budapesta pe 15 și 16 Noiembrie 2019

În 2019 Ivoclar Vivadent se întoarce în orașul unde a început totul - primul eveniment Competence in Esthetics a avut loc în Budapesta acum 13 ani și, încā de atunci, a fost un succes. Principalul partener și sponsor este Planmeca.

Ce este Competence in Esthetics?

Simpozionul Competence in Esthetics este unul dintre cele mai mari evenimente anuale pentru medici dentiști și tehnicieni dentari ce aduce pe aceeași scenā cei mai buni specialiști din lume, cu scopul de a prezenta ultimele inovații din domeniu.

Cu acest eveniment, Ivoclar Vivadent subliniazā importanța educației continue. Prelegerile au întotdeauna de-a face cu subiecte relevante și de actualitate în industrie, examinând provocările cotidiene cu care se confruntă medicii dentiști și tehnicienii dentari, furnizând soluții bazate pe experiență și cercetare științifică. În plus, Ivoclar Vivadent este specializată în dezvoltarea sistemelor de produse și soluțiilor inteligente ce cuprind sevențe coordonate de produse concepute să acopere întregul flux de tratament, stabilind în același timp noi standarde de calitate.

Competence in Esthetics este de asemenea și un eveniment de interconectare ce promovează colaborarea științifică și schimbul de cunoaștere.

La ce să ne așteptăm anul acesta?

Conceptul principal al evenimentului din acest an este “estetica eficientă” , ce subliniază premiza “timpul costă bani” și țintește să stabilească un protocol eficient de lucru care permite efectuarea de restaurări cu estetică ridicată, funcționalitate și durabilitate, în timp scurt.

Ivoclar Vivadent este văzut ca un promotor al inovației, precum și un furnizor de soluții pentru provocările zilnice ale stomatologiei. Cu acestea în minte, ne-am obișnuit să avem așteptări ridicate cănd vine vorba despre Competence in Esthetics.

Eforturile Ivoclar Vivadent de a atinge aceste așteptări sunt oglindite în programul de anul acesta al Competence in Esthetics.

Evenimentul de anul acesta prezintă 13 prelegeri interesante, precum și 8 demonstrații live. 19 experți renumiți internațional vor vorbi despre ultimele tendințe din stomatologie și tehnologie dentară. Prelegerile vor acoperi o gamă de subiecte cum sunt cel legat de optimizarea fluxului complet de tratament, provocările digitalizării și standardizarea și simplificarea procedurilor complexe de tratament. În timpul demonstrațiilor live, participanții vor putea vedea protocoalele de lucru în timp real și să adune trucuri și ponturi.

Ca în fiecare an, Ivoclar Vivadent este dedicat să creeze o atmosferă primitoare și relaxată pentru socializare. Bucurați-vă de after-party și nu ratați oportunitatea de a vă întâlni colegii din specialitatea de interes pentru dumneavoastră.

 

Cum să mă inregistrez?

Dacă doriți să luați parte la acest evenimenr uimitor și să vă propulsați cariera profesională, vă puteți înregistra la distribuitorul local sau pe pagina oficială a evenimentului Competence in Esthetics 2019: http://www.ivoclarvivadent.com/cie2019/en/.

Înregistrările Early-bird făcute până pe 31 iulie 2019, vor primi o reducere față de prețul de bază.


 

 

Tarife

Early bird (pana in 31 Iulie):  190 EUR
Regular fee (din 1 August pana in 20 Octombrie): 230 EUR
Late Registration (dupa 21 Octombrie):  270 EUR
   
Students 95 EUR
Esthetic party only 65 EUR

 

Inscrierile se pot face pe email la office@tianadent.ro 
Mai multe informatii: 0756.163.143 si 0751.017.595