3 cursuri. 3 orașe. Zeci de tehnicieni dentari ca și participanți.

Evenimente

Perfecționarea continuă și practica pe materiale de înaltă calitate sunt 2 dintre obiectivele comune ale Tiana Dent, dar și ale Ivoclar Vivadent. Cursurile tip Hands On organizate în parteneriat au devenit deja o tradiție, fiind de altfel și una dintre modalitățile excelente și eficiente de a atinge obiectivele comune. Unde au loc cursurile în acest an, cum sunt structurate și cum ajută profesioniștii din domeniu? Răspunsurile pot fi găsite mai jos.

Parteneriatul dintre Tiana Dent și Ivoclar Vivadent este un parteneriat durabil, eficientizat printr- o serie de cursuri tip hands on, care să ajute profesioniștii din domeniu. Având în vedere că Ivoclar este producătorul uneia dintre cele mai apreciate tipuri de ceramică, de gamă premium, iar Tiana Dent este distribuitor al produselor Ivoclar Vivodent, am considerat oportun să dăm plus valoare parteneriatului și să promovăm împreună acest tip de evenimente, din simplul motiv că ajută enorm profesioniștii din domeniu.  

Acest tip de cursuri sunt organizate de câțiva ani în această formulă, iar structura lor diferă de la o ediție la alta, subiectele fiind alese astfel încât să corespundă nevoilor tehnicielor dentari și problemelor sau situațiilor pe care le întâmpină în munca de laborator. Până în acest an, evenimentele erau organizate în săli de conferințe, însă în acest an, am realizat că este mai eficient să transformăm prezentările clasice în cursuri hands on, care să ajute mai multe profesioniștii din domeniu.

Pentru acest an, subiectul acestor cursuri este "Frumusețe naturală prin presare. Powered by IPS e.max Press Multi ”, un curs hands on pentru avansați, a cărui structură cuprinde detalierea pas cu pas protocolul de realizare a lucrărilor estetice cu ajutorul sistemului integral ceramic IPS e.max Press Multi. Pentru individualizarea lucrărilor va fi folosit IPS Ivocolor, ținând cont de culoarea bontului realizat din Natural Die Material. Toate cursurile sunt susținute de TD Florin Alexandru Sabău: ”Cea mai frecventă întrebare pe care o întâlnesc la acest tip de cursuri hands on este cât de mult influențează determinarea culorii bonturilor în realizarea lucrărilor estetice cu ajutorul sistemului IPS e.max Press și Ceram. Răspunsul este că în funcție de culoarea bonturilor și spațiul pe care îl are la dispoziție pentru realizarea lucrării protetice, tehnicianul dentar alege transluciditatea sau opacitatea materialului pe care îl va folosi”, spune TD Alexandru- Florin Sabău

Primul curs va fi organizat în Cluj-Napoca, pe 5 octombrie. Pe 26 octombrie urmează București, iar pe 27 octombrie – Galați. Cursurie au aceeași structură și aceeași temă. Numărul de locuri disponibile pentru fiecare curs este de 10 locuri.