• Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 300 lei
Suport clienti 0756.163.143

Despre noi

Tiana Dent

Suntem Tiana Dent, iar povestea noastră a început în 2005, când ne-am dorit să facem diferența la capitolul produse de tehnică dentară și să ajutăm tehnicienii să obțină rezultate pe măsura așteptărilor, folosind produse de top. Acela a fost momentul în care am devenit printre primii distribuitori naționali de aparatură, instrumentar și materiale, de la cei mai mari producatori europeni: Dentify, Ivoclar Vivadent, Trystom și Renfert.

Suntem o companie mică, însă avem o viziune extinsă, fiind permanent focusați pe nevoile clienților noștri și adaptarea serviciilor în funcție de cerințele tehnicienilor dentari care au investit încredere în produsele disponibile.

De la inființare și până acum, am reușit să construim o micro-comunitate în jurul nostru, comunitate ce a devenit familie. Pentru noi, asta contează cel mai mult.

Empatie

Este una din cele mai importante valori pe care le avem și considerăm că empatia este cheia oricărei relații/interacțiuni umane, indiferent dacă este sau nu de natură profesională. Suntem permanent conectați la clienții noștri și le oferim multiple facilități, care să îi ajute în eficientizarea procesului de laborator, precum și în eficientizarea flow-ului financiar. Ne place să sprijinim inițiativele și să îi încurajăm pe specialiștii aflați la început de drum. Produsele disponibile în cadrul magazinului online Tiana Dent sunt special alese, în funcție de nevoile clienților noștri.

Profesionalism

Profesionalismul ne definește, în orice etapă de lucru: de la preluarea comenzilor, atenția desăvârșită față de solicitările clientului, ambalarea produsului și livrarea acestuia în termen de 24 de ore de la comandă. Constant, ne îmbunătățim serviciile, pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri și de nevoile pe care le au.

Spirit de echipă

Munca de echipă este importantă. Suntem parte dintr-un întreg și avem aceeași motivație: de a deveni mai buni în ceea ce facem.  Atunci când există munca de echipă, rezultatele sunt mereu pe măsura așteptărilor.

Integritate

Momentul în care faci primul compromis, este momentul în care atât afacerea, cât și relația cu clienții au de suferit. Ne menținem întegritatea, indiferent de context, pentru că numai în acest fel putem asigura calitate și profesionalism.

Noi suntem Tiana Dent. Ne pare bine de cunoștință.