• Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 300 lei
Suport clienti 0756.163.143

Condiții pentru Garanție

Condiții pentru Garanție

Produsele cumparate prin intermediul TIANA DENT SRL sunt noi, in ambalaje originale si beneficiaza de garantie, conform prevederilor legale in vigoare (OUG 21/1992, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea 449/2003, cu modificarile si completarile ulterioare) si politicilor comerciale ale producatorilor.


Termenul de garantie decurge din momentul facturarii produsului. Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.

Garantia este valabila doar pe teritoriul Romaniei, cu exceptia situatiilor cand se precizeaza altfel in certificatul de garantie comerciala.

In cazul solicitarilor nejustificate a garantiei, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a obliga Cumparatorul la plata contravalorii manoperei de diagnosticare a produsului si a taxelor de transport corespunzatoare.

Daca in momentul receptiei veti constata lipsa certificatului de garantie al produsului, trebuie sa ne anuntati in maxim 48 de ore de la primirea produsului pe adresa de email office@tianadent.ro sau la numarul de telefon  0756/163. 143. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.


Pentru a putea beneficia de garanție, la trimiterea produsului în service, trebuie să prezentați următoarele:

  Factura de achizitie a produsului in original (sau o copie a acesteia)

  Descrierea pe scurt a defectului reclamat

  Datele dumneavoastra de contact: adresa, telefon, adresa e-mail.


Este recomandabil sa aduceti produsul in service in ambalajul original, pentru a asigura integritatea acestuia la transport. Produsele deteriorate in timpul transportului din cauza ambalarii necorespunzatoare nu vor fi primite in garantie.

Produsele vor fi trimise in service la adresa TIANA DENT SRL  Str. Tudor Arghezi  Nr. 7  Sibiu