Reduceri substanțiale pentru tehnicieni dentari, în luna februarie!!

Articole

Luna februarie este luna reducerilor la TIANA DENT, reduceri care vor continua și în luna martie! Profită acum de prețurile speciale și achiziționează produsele aflate în promoție! Ce tipuri de reduceri există și ce produse se află în promoție? Puteți afla citind acest material!

Luna a început cu o reducere de 15%  la produsele DENTIFY, reducere ce a atras atenția tehnicienilor dentari din toată țara, care au profitat de prețurile speciale la produse precum:

ONE UNIVERSAL- Lichid universal pentru mesele de ambalat Dentify, care poate fi mixat cu apă demineralizată, prin respectarea instrucțiunilor de folosire. Produsul este comercializat la recipiente de 1 L.

FUSION N BOND- Aliaj pentru ceramică pe bază de crom și nichel, nu conține beriliu. Folosirea acestui produs duce la rezultate excelente, precum și la o finisare și polisare confortabilă. Duritatea este îmbunătățită și are o rezistență foarte mare împotriva coroziunii.

SAHARA- Oxid de aluminiu, care permite o sablare eficientă

Până la finalul lunii februarie, pe www.tianadent.ro mai puteți găsi două campanii de reduceri.

Una dintre aceste campanii se adresează produselor INLINE, care au o reducere de 40%. Mai multe detalii despre această campanie puteți găsi AICI

De asemenea, există și EXTRA REDUCERI la produsele din gama IVOCLAR, care au acum cele mai mici prețuri de pe piață. Aflați cât costă ACUM un cuptor de ardere P310 cu pompă de vacuum VP3 accesând următorul LINK

Veștile bune nu se opresc aici! Și în luna martie, pe TIANA DENT puteți găsi cele mai interesante promoții, de această dată produsele tip masă ceramică. 

Profitați de prețurile speciale până la finalul lunii și pregătiți-vă pentru alte reduceri substanțiale, începând cu luna martie!