Top 5 produse DENTIFY pe care le poți achiziționa la preț redus începând cu luna februarie!

Articole

Luna februarie debutează la TIANA DENT cu o nouă campanie de reduceri, pregătită pentru tehnicienii dentari! Cu ajutorul partenerilor de la DENTIFY, vom reduce produsele din această gamă cu 15%. Am pregătit pentru tine o listă de 5 produse pe care le poți achiziționa la reducere începând cu luna februarie!

Campania de reduceri va debuta începând cu 1 februarie și va dura 2 săptămâni. În acest timp, reducerile vor fi aplicate pentru produsele DENTIFY, atât la comenzile online, cât și la comenzile prin telefon efectuate în această perioadă.

 Pentru că oferta de produse din această gamă este diversificată, am pregătit o listă cu cele mai căutate 5 produse de la acest producător!

ONE UNIVERSAL

Lichid universal pentru mesele de ambalat Dentify, care poate fi mixat cu apă demineralizată, prin respectarea instrucțiunilor de folosire. Produsul este comercializat la recipiente de 1 L.

FUSION N BOND

  Aliaj pentru ceramică pe bază de crom și nichel, nu conține beriliu. Folosirea acestui produs duce la rezultate excelente, precum și la o finisare și polisare confortabilă. Duritatea este îmbunătățită și are o rezistență foarte mare împotriva coroziunii.

SAHARA

 Oxid de aluminiu, care permite o sablare eficientă, prin granulele foarte dure și ascuțite. Este comercializat în ambalaj de 5 kg.

FAME

Role de ceară cu grosime de  2 mm, 2,5 mm, 3,5 mm, 4 mm, 4,5 mm, 5 mm. Flexibilitate ridicată și stabilitate dimensională mare, arde fără a lăsa reziduuri.

XPAND

 Masă de ambalat pentru coroane și punți. Recomandat pentru aliaje neprețioase, dar poate fi utilizat și în cazul aliajelor prețioase și al ceramicii presate. Calitatea este premium, iar caracteristicile de fluiditate sunt excelente. Produsul este comercializat în ambalaje de 6 kg și conține 38 de plicuri de 160 g.


  • Reducerea se aplică tuturor produselor din gama Dentify, nu numai asupra celor menționate mai sus.

  •  În cazul în care produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe site, s-au returnat eronat de către vânzător sau se dovedesc a fi nefuncționale în primele 48 de ore de la primirea lor, acestea pot fi returnate. Procedura de returnare poate fi regăsită  pe site aici https://tianadent.ro/returnarea-produselor

DENTIFY GmbH este o companie germană de produse și tehnologii destinate laboratoarelor dentare, având o experiență de peste 15 ani. Design-ul produselor se ridică la cele mai înalte standarde de calitate germane, iar prețul este unul competitiv pentru piața din România. Produsele comercializate sunt utilizate în procesul de frezare, lustruire, turnare și preparare specifice laboratoarelor dentare.