Nou parteneriat! Tiana Dent, distribuitor al produselor SAGEMAX în România!

Articole

Parteneriatele puternice sunt parteneriatele de succes. SAGEMAX, unul dintre cei mai mari producători de consumabile CAD CAM din lume se alătură TIANA DENT, cu o gamă largă de produse de calitate. Totul pentru a ajuta tehnicienii dentari să atingă scopul unic: acela de a avea rezultate excepționale în laboratoarele de tehnică dentară. 

Parteneriatul cu  Sagemax este una dintre cele mai mari realizări ale Tiana Dent din ultimele luni.  Producătorul internațional de discuri de zirconiu și consumabile CAD CAM a investit încredere în eforturile Tiana Dent de a asigura cele mai bune servicii, la cele mai bune prețuri  pentru tehnicienii dentari din România și a adăugat plus valoare eforturilor duse în acest sens: ”Suntem încântați că suntem distribuitori pe România ai produselor Sagemax Bioceramics, etalon mondial în ceea ce privește calitatea produselor și a rezultatelor obținute. În acest fel, putem aduce plus valoare eforturilor noastre de a ajuta tehnicienii dentari să obțină cele mai bune rezultate în laborator”, spun reprezentanții TIANA DENT.

Cine sunt SAGEMAX Bioceramics?

 

Sagemax Bioceramics sunt lideri pe piața de profil, în materie de consumabile CAD CAM. Produsele furnizate respectă standardele ridicate ale calității și reprezintă garanția unor lucrări dentare de o estetică remarcabilă. Sagemax Bioceramics sunt câștigători de premii relevante pe piața de profil, o reconfirmare a faptului că produsele reprezintă garanția calității și pot satisfice cele mai exigente gusturi.

 

Ce fel de produse  sunt distribuite de TIANADENT?

Începând cu luna august, Tiana Dent comercializează o gamă diverisficată de produse de la SAGEMAX Bioceramics, printre care:

  • Discuri zirconiu
  • Discuri de ceară
  • Discuri PMMA
  • Lichide

 

Toate aceste produse sunt realizate respectând standardele înalte de calitate a producătorului și asigură rezultate de o estetică deosebită. Produsele sunt ușor de utilizat și sunt incredibil de versatile, putând fi utilizate în diferite tipuri de lucrări protetice dentare.

 

Care sunt avantajele discurilor de zirconiu SAGEMAX?

Există o serie de avantaje în utilizarea discurilor de zirconiu SAGEMAX,  o parte din acestea fiind: translucența ridicată, stabilitate și  rezistență ridicată.