Magii cu e.max Ceram și consumabile Ivocolor - 1+1 GRATIS

Articole

O magie adevărată nu vine niciodată singură! Prinde ofertele TIANA DENT, valabile în limita stocului disponibil pentru gamele e.max  Ceram și  consumabile Ivocolor!

Ești fan trucuri magice? Te ajutăm să le pui în aplicare și îți oferim  ”recuzita” necesară care să te ajute să obții cele mai bune rezultate. Cea mai bună ofertă, cele mai bune produse, pentru a te ajuta să transformi laboratorul de tehnică dentară în cea mai spectaculoasă scenă pentru rezultate de excepție.

Eliberează magicianul din tine și folosește produsele e.max Ceram și Ivocolor, în cel mai cool combo pe care l-ai întâlnit până acum!

…dar care este oferta?

Cumpără un produs de tip refill din categoria e.max Ceram și Ivocolor, iar pe al doilea îl primești GRATIS! Dar cum trucurile nu sunt făcute pentru a fi dezvăluite așa ușor, ne poți contacta la numărul 0756.163.143 pentru a-ți spune adevăratul secret pentru magii desăvârșite, mai pe scurt, cum poți intra în posesia produselor GRATIS și cum funcționează oferta.

De ce e.max CERAM?

Indiferent dacă alegi e.max Ceram Dentin, e.max Ceram Transpa Incisal, e.max Ceram Light Reflect sau orice alt tip de produs refill de la IPs e.max CERAM, magiile tale sunt asigurate! Produsele sunt lideri de gamă și te ajută să obții rezultate excepționale de fiecare dată: sunt versatile și asigură durabilitate și rezistență ridicată pentru structurile finale.

De ce IVOCOLOR?

Orice refill ai alege de la Ivocolor Vivadent, vei deveni un Houdini al tehnicii dentare cu siguranță.  Te vei bucura de timpi reduși de producție și de rezultate spectaculoase, pe măsura așteptărilor. Vei scoate din joben numai lucrări dentare fabuloase, pentru care pacienții vă vor fi cu siguranță recunoscători.

Cine spune că nu este nevoie de măiestrie și că tehnica dentară nu este o artă, se înșală amarnic. Tehnica dentară este domeniul care face ca magiile să se întâmple în fiecare secundă!

e.max Ceram ▶️ https://bit.ly/2V1FTVt
Ivocolor ▶️ https://bit.ly/2YgkUAs

Profită de oferta noastră 1+1 GRATIS la refill-urile e.max Ceram și IVOCOLOR, în limita stocului disponibil.

Sună-ne pentru detalii, să mai aducem puțină magie în laboratorul tău de tehnică dentară! Ne găsești la 0756.163.143.