Campania de reduceri continuă și de Crăciun!

Articole

După un Black Friday cu reduceri de până la 56%, am hotărât să prelungim perioada reducerilor și în luna decembrie, oferind prețuri speciale tututor tehnicienilor dentari care doresc să își refacă stocurile.

Campania de Crăciun începe pe 20 decembrie și se va încheia în noul an, pe 8 ianuarie. Reducerile vor ajunge până la 50%, atât la aparatură, cât și la consumabilele de laborator. Produsele la ofertă vor fi din gama DENTIFY, TRYSTOM și IVOCLAR VIVADENT, trei dintre partenerii de încredere ai TIANA DENT.

”Ne bucurăm că putem oferi prețuri speciale și în luna decembrie pentru toți clienții noștri și chiar sperăm ca aceasta să fie o mână de ajutor apreciată de toți tehnicienii dentari. Ori de câte ori avem ocazia vom realiza promoții, pentru a păstra această tradiție a brandului, de a fi suport pentru cei aflați la început de drum și nu numai”, spun reprezentanții TIANA DENT.

Singura mențiune este că orice comandă depusă  în această perioadă, 20 decembrie- 8 ianuarie 2020, va fi onorată începând cu data de 8 ianuarie. Oferta este valabilă doar pentru produsele comandate online, în limita stocului disponibil.

O altă mențiune importantă este următoarea:  Chiar dacă produsele respective nu se vor mai regăsi în categoria promoții după această perioadă, reducerea rămâne valabilă pentru fiecare produs achiziționat în întervalul 20 decembrie 2019-8 ianuarie 2020.

***

Și pentru că nu vom fi împreună de Sărbători, ne folosim de această campanie pentru a face cadouri la prețuri speciale, pentru că la TIANA DENT, Moș Crăciun este darnic! Vă dorim Sărbători cât mai frumoase și fericite alături de cei dragi!