4+ 1 GRATIS// OFERTA LUNII SEPTEMBRIE

Articole

O prima ofertă alături de noul partener, SAGEMAX! Un parteneriat puternic are nevoie și de oferte la fel de puternice. De aceea, în această lună, poți achiziționa 4 discuri zirconiu SAGEMAX și al cincilea îl primești gratuit! Este prima ofertă pentru aceste produse nou intrate pe stoc, la TIANA DENT!

O primă ofertă de la SAGEMAX vine către toți clienții TIANA DENT: la achiziția a 4 discuri de zirconiu, al cincilea este gratuit. Este prima ofertă de acest fel, construită pentru a ajuta clienții noștri să obțină cele mai bune rezultate în laboratorul de tehnică dentară!

Cum funcționează oferta?

Selectezi cele 4 produse pe care vrei să le achiziționezi de pe https://tianadent.ro/shop/discuri-zirconiu. Oferta este valabilă atât la achiziția aceluiași produs, cât și la achiziția a 4 discuri de zirconiu diferite de la SAGEMAX. Ai de ales între: NexxZr Multi, NexxZr T și NexxZr S, lideri de gamă, care oferă garanția rezultatelor excepționale în laborator.

După ce achiziționezi aceste 4 produse, al cincilea îl primești GRATUIT. Dacă produsele sunt de același tip, al cincilea produs, cel gratuit, va fi de același fel. Dacă produsele sunt diferite, al cincilea produs va fi cel care are valoarea cea mai mică dintre cele 4 achiziționate.

Cât este valabilă oferta?

OFERTA 4+1 la discurile de zirconiu de la SAGEMAX este valabilă toată luna septembrie, în limita stocului disponibil.  Profită de prețurile speciale și urmărește pagina noastră de FB pentru a fi la curent cu noutățile 

De ce să alegi discurile de zirconiu de la SAGEMAX?

Toate produsele SAGEMAX respectă cele mai înalte standarde de calitate. Indiferent de discul de zirconiu pe care îl alegi, ai garanția celor mai bune rezultate în ceea ce privește restaurările dentare din laborator. Și nu numai că sunt cele mai bune rezultate, dar sunt și de lungă durată.

Rezistența excelentă, atât flexurală biaxială, cât și cea la fracturare, precum și stabilitatea ridicată fac acest produse ideale pentru orice tehnician dentar.

 Profită de oferta TIANA DENT și SAGEMAX!

Contactează-ne pentru detalii suplimentare.