• Livrare gratuita in Sibiu si gratuita in tara pentru comenzi mai mari de 200 lei
Suport clienti 0756.163.143

Contul meu


Termeni si conditii

Date Generale

Magazinul online TIANA DENT  este administrat de compania S.C. TIANA DENT S.R.L. (denumită în continuare Vânzător), înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J32/1826/2005, având CUI 18221004, atribut fiscal RO, CIF RO18221004, cu sediul social în str. Tudor Arghezi 7 , Sibiu, Romania, telefon +40-756/163.143 și contul bancar cu RO77BTRL03301202G67962XX deschis la BANCA TRANSILVANIA.

Îți recomandăm să citești acest document cu atenție!

Prin utilizarea site-ului www.tianadent.ro , vizitatorul (denumit in continuare Cumparator) iși exprima acordul fata de Termenii și Condițiile descrise mai jos (denumite in continuare Contract).

Prin crearea unui cont sau / și plasarea unei comenzi, Cumpărătorul își exprimă acordul său pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vânzătorului pe adresa de email furnizată sau telefonic pe numarul furnizat.

În momentul plasării unei comenzi în magazinul online www.tianadent.roCumpărătorul își exprimă acordul cu inregistrarea unui cont pe adresa de email specificata și cu metoda de comunicare electronică prin intermediul email-ului și / sau telefonic. Transmiterea comenzii pe site va fi urmată de recepția unui email automat care atestă doar plasarea comenzii. Acest mesaj, discuțiile telefonice, prin email sau pe alte căi cu reprezentanții Vânzătorului constituie acceptări ferme ale comenzii, și implicit semnifică încheierea contractului la distanță.

 

Procesarea și confirmarea comenzilor

Vânzătorul va verifica comanda urmând să îi comunice Cumpărătorului rezultatul verificării. Expedierea prin email de catre Vânzător a notificarii de livrare către Cumpărător, fără a necesita vreo confirmare de primire din partea Cumparatorului, constituie momentul încheierii Contractului la distanță. Notificarea de livrare, reprezintă anexă la Contract.

Pentru produsele cu status “La comanda”  este obligatorie verificarea disponibilitatii reale cu Vânzătorul.

Produsele cuprinse în cadrul comenzilor acceptate de către Vânzător vor fi livrate conform condițiilor stipulate privind plata și livrarea.


 

Facturarea comenzilor

Fiecare comandă confirmată specifică produsele, prețurile, modalitatea și termenul de plată. Vânzătorul va emite Cumpărătorului o factură fiscală corespunzătoare pentru bunurile și serviciile livrate. Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile corecte necesare emiterii facturii fiscale în acord cu legislația în vigoare.


 

Prețurile și informațiile despre produse.

 

Prețurile prezentate în cadrul magazinului online tianadent.ro  includ TVA (19% ) . Prețurile nu includ cheltuielile de livrare, cu excepția cazurilor în care se specifică acest lucru pe pagina produsului.

O parte din preturile afisate se calculeaza pe baza unei formule ce are la baza pretul preluat prin feed-uri automate din listele furnizorilor. Deși eforturile noastre de a lista preturile corecte sunt majore, un numar mic de produse din catalogul nostru pot avea preturi gresite. Pentru aceste produse, daca pretul corect este cu cel putin 20% mai mare decat pretul listat in catalogul nostru, ne rezervam dreptul de a va contacta personal sau de a va anula direct comanda.

Prețurile tipărite pe factura fiscală emisă Cumpărătorului vor fi identice cu cele specificate în mesajul de acceptare a comenzii de către Vânzător.

Conținutul site-ului (textele, denumirile și descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcătuit în colaborare cu reprezentanții producătorilor/furnizorilor produselor listate și pot fi incomplete din motive legate de spațiu și/sau structura informației. Din acest motiv, Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.

Vânzătorul și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.

Imaginile produselor sunt prezentate în cadrul magazinului online tianadent.ro  cu titlu de exemplu și pot fi diferite față de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.).


 

Plata

 

Prețurile prezentate în cadrul magazinului online TIANA DENT  includ TVA (19% ). Prețurile nu includ cheltuielile de livrare, cu excepția cazurilor în care se specifică acest lucru pe pagina produsului.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a solicita plata în avans în cazul produselor aprovizionate de TIANA DENT  pe baza comenzii Cumpărătorului. În acest caz, aprovizionarea și livrarea vor fi efectuate numai în urma înregistrării plății complete a comenzii.

Modalitățile de plată acceptate sunt:

În cazul plăților online folosind cardurile bancare, securitatea și validitatea autentificării cardurilor va fi confirmata de procesatorul de plăți electronice. Tranzacțiile se realizează exclusiv prin sistemele informatice ale procesatorului online, în condiții de maximă securitate oferite de platforma 3D SecureNicio informație legată de cardul Cumpărătorului nu va fi stocată pe serverele Vânzătorului.

Cumpărătorul care plătește online trebuie să furnizeze procesatorului numele de pe card, codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura. Sunt acceptate la plată cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) și VISA (inclusiv VISA Electron).strong Pentru plățile cu cardul nu este perceput niciun comision suplimentar Cumpărătorului.

In cazul in care Cumparatorul datoreaza, din vina sa, plata marfurilor, in baza acestor termeni, are obligatia de a plati catre Vanzator o penalitate de 0.2 % pe zi intarziere, calculata la suma neachitata.

 

Livrarea comenzilor

 

Vânzătorul se obligă să expedieze Cumpărătorului produsele cuprinse în comanda acceptată în sistem de curierat door-to-door, la o adresă de livrare de pe teritoriul României, respectand termenele de livrare stabilite in momentul acceptarii comenzii. Pentru comenzile achitate prin transfer bancar, termenul de livrare se va calcula de la momentul recepționării în contul TIANA DENT  a plății integrale

Livrarea pentru produsele aflate în anumite promoții se va face conform regulamentului promoției respective.

Vânzătorul va aplica tariful comunicat pe site pentru fiecare livrare sau in functie de regulamentul promotiilor active pe site in momentul comenzii.

Vanzătorul va ambala corespunzător produsele si va transmite următoarele documente insotitoare: factura fiscală, manualele de utilizare furnizate după caz, de către producător sau de către importator. Cumpărătorul trebuie să notifice prin email la office@tianadent.ro  sau telefonic la 0756/163.143 , absenta oricăruia dintre aceste documente in termen de 48 de ore de la receptionarea produselor, in caz contrar toate acestea considerandu-se furnizate.
In cazurile in care Cumpărătorul nu este găsit la adresa de livrare mentionată, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va contacta Cumpărătorul pentru a conveni detaliile unei noi livrări. Dacă nici la a doua tentativă livrarea nu va fi incheiată, coletul va fi returnat Vanzătorul


Sunt de acord Inchide